wednesday

Men, bloggen har varit tom i några dagar.
Jag har varit så galet trött de senaste dagarna, dålig sömn och tankar kring annat. Känner att semestern är väldigt välbehövlig just nu. Jag har velat uppdatera er men har skrivit och suddat ut. Men jag lever iallafall och jobbar på dagarna sen har jag haft fullt upp med annat. Har varit barnvakt till mina favorittjejer igår (men sov mest så mamma var nog mer barnvakt än jag ;) ) och haft mina tankar på min sjuka morfar <3 så idag har jag jobbat och efter jobbet åkte jag till morfar och har varit där ikväll. Imorgon har jag lyxen att ha sovmorgon och sluta tidigt, så planen efter jobbet är vila, tvätta och betala räkningar - för äntligen så är det lön imorgon ( mer efterlängtad har den nog aldrig varit. )

Hoppas att ni har haft en bra vecka hittills, många kramar!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Min helg

Nu har redan denna helg lidit mot sitt slut och en ny jobbvecka framför mig men jag är riktigt glad för det. I fredags och igår spenderade jag dagen med mamma och Micke. I fredags åkte vi in till Jönköping och åt lunch och igår var vi på kalas och sen bjöd jag dem på bio i Jönköping, vi var på Bridget Jones Baby och den var verkligen jättebra. Senast jag var på bio var på Magic Mike XXL och har redan tittat ut vilka jag vill se i höst & vinter.

Inatt runt tre mötte jag upp min kärlek hemma hos han och somnade bums, vi vaknade jättetidigt imorse så låg och pratade hela morgonen. Runt tolv åkte jag hem och fixade lite sen åkte jag, mamma och micke till fotserum för bilarna skulle fixas. Nu är jag hemma och har fixat lite på mitt rum och resten av kvällen blir lugn för min del.

​Morgonmys / Bloppis fotografering / mys i soffan med stellis.

Gillar

Kommentarer