sparat från pinterest

Längtan efter vår är här, längtan efter lite tunnare kläder och ett par sneakers. På mornarna när jag inte jobbar brukar jag kolla på pinterest, tycker att det är rogivande och man hittar så mycket inspiration. Ovan har ni nio bilder med blandat innehåll, glaset och karaffen nere i vänstra hörnet är med på min lilla wishlist. Dom kommer från Ferm living, har sett dom lite överallt på sociala medier på sistone och jag gillar dom mer och mer. De finns i två modeller, en lite mindre och ett lite högre glas.

Något annat som jag har fått upp ögonen för är teddymöbler, tycker det är så fint att någon detalj i hemmet som är just teddy. Däremot skulle nog det inte få plats hemma hos mig eftersom jag har min stora grå sammetssoffa, är sugen på att byta ut den till en linnesoffa.

Mackorna med avokado och gravad lax såg så simpla och goda ut, jag brukar äta en liknande variant när jag varit i New York några gånger som är så god. Något jag vill bli bättre på är att göra goda frukost mackor på helgerna när man har all tid i världen. På vardagarna är det något snabbt som gäller när man har bråttom iväg till jobbet, men helgfrukostarna ska prioriteras och bli godare!

Hoppas att ni får en bra lördag, kram!

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Man vill ju verkligen ha vatten karaffen

nouw.com/seagullcrying