Skönhetsfavoriter just nu

Lancome teint idole ultra foundation

Jag började med denna foundation runt jul tror jag och min hy har faktiskt blivit bättre sen jag började använda denna. Den ligger lite högre i pris om du jämför med Loreal eller Max factor eller liknande, men jag tycker att det är så värt det och den håller riktigt länge. Är inne på min andra nu och den köpte jag i Helsingborg.

Den får 4 av 5 och kostar 455 kr på kicks.

Mac pro longwear concealer 

Denna concealer har jag verkligen använt i perioder, jag har testat flera men jag använder alltid denna under mina ögon då jag tycker att den täcker jättebra och är behaglig under ögonen. Har inte testat någon annan som är så bra under ögonen.

Den får 5 av 5 och kostar 175 kr på kicks.

Mac studio fix powder founation

Detta puder köpte jag för första gången i December på Åhléns när vi var i Stockholm och nu är jag verkligen beroende utav det. Jag tar detta eller något annat över min foundation, detta är riktigt täckande och det mattar ner fint faktiskt. Det är snart slut och jag har redan ett nytt på lager i en aning mörkare nyans nu mot sommaren, verkligen en favorit!

Den får 5 av 5 och kostar 275 kr på kicks.

Ari by Ariana Grande

Denna parfym är en ny favorit hos mig, köpte den för någon vecka sedan och jag älskar den!! Den luktar verkligen fräscht och luktar inte för mycket som vissa kan göra. Det som är bra är att den stannar kvar under dagen och försvinner inte som vissa parfymer kan göra.

Den får 4 av 5 och kostar från 276 kr på kicks.

Make up store, Giraffe bronzing powder

Vill ni få en fin lyster och glöd i ansiktet så rekommenderar jag verkligen detta bronzing puder, jag är inne på mitt tredje eller fjärde och kommer definitivt köpa mig ett till nu till sommaren då mitt håller på att ta slut. Jag älskar att se brun ut och detta är verkligen EN FAVORIT.

Den får 5 av 5 och kostar 275 kr på kicks.

Essie nagellack

Essies nagellack är det bästa lacket enligt mig, det håller länge, har en bra täckningsgrad och är lätt applicerat. Det blir inga ränder och jag är verkligen jättenöjd-

Dessa får 5 av 5 och kostar 129 kr på kicks.

St tropez brun utan sol dark mousse

Jag köpte min i London på en drugstore för den var så billig och ville testa någon ny brun utan sol, denna är verkligen en favorit hos mig. Dock är den snart slut och priset i Sverige är rätt saftigt men det får det nog vara värt.

Den får en 4 av 5 och kostar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229