Postcard from yesterday

Igår mötte jag upp tjejerna för lite mys, vi köpte med oss pizza, thaimat och sushi och satte oss på vätterstranden. Vi köpte pizzorna på Ciro i Jönköping och thai/sushi från Mr Rice, pizzorna var så sjukt goda. 10/10 från mig, vi delade på en Margaritha och en Avocado cotto pizza som ni måste testa. Absolut inte sista gången som jag köper pizza därifrån. Jag var hemma runt halv ett tiden och har sovit själv i min lägenhet då pojken min har varit på Öland under helgen. Har knappt sovit själv på flera månader så det var ovant, men gick primaballerina.

Ni ser ju själva hur goda pizzorna ser ut att vara, den nedre är med avocado, skinka, soltorkade tomater och gräslök - en perfekt kombo!!

Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade med huvudvärk så har spenderat hela dagen hemma i sängen/ soffan. När han kom hem från Öland köpte vi pizza och kollade på film, båda somnade i soffan och sen dess har vi inte gjort så mycket. Nu ligger jag i soffan och kollar på youtube, ska beställa hem lite nytt som behövs som har tagit slut. Kram & godnatt.

Gillar

Kommentarer

rbccapersson
rbccapersson,
Men gud vilka fantastiska bilder 😍 Riktigt avis!

Ha en fin dag ♡
nouw.com/rbccapersson
Clauclau
Clauclau,
Fin blogg du har, ta gärna en titt hos mig. Vad händer ikväll. Ha det fint kram 😊
nouw.com/clauclau