Odd molly rea 30-70% | Country-dreams.se

Som många av er redan har listat ut eller sett så är Odd Molly ett av mina favoritmärken och jag har samlat på mig en hel del plagg de senaste åren och jag trivs verkligen i det. Mina favoriter som jag tror att jag alltid kommer att ha som favoriter är Lovely Knit koftorna, men är sugen på att testa en Canna modell och det är den ni ser här nedanför. Det som skiljer sig ifrån lovely och canna är att på canna knyter du i mitten och den har volanger nertill, det har tyvärr inte lovely knit. Det gäller att passa på när Country-Dreams har sån bra rea!!

Ni hittar alla Odd molly plagg här.

- LÄNK - LÄNK - LÄNK -

Koftorna ovanför med knyte i mitten tycker jag är så fina att matcha till någon klänning eller liknande gärna till klänningen du ser nedanför, den är enkel och då gör koftorna lyftet till outfiten eftersom de har matchande volanger runt midjan. Till denna outfit kan du har både Primeboots, Ballerina skor och Marenas.

- LÄNK - LÄNK - LÄNK -

Vad ska jag säga om klänningarna, jag vill ha nu nu nu! Som jag skrev ovanför så skulle jag matcha dem med någon mysig kofta till och kanske Primeboots till. Ska du utomlands så tycker jag absolut att man ska ha med sig en sån här fin och enkel klänning. Du kan ha den både till fint och till stranden, det är upp till var och en. Jag tänker köpa en och ha med mig till Kreta iallafall

- LÄNK - LÄNK - LÄNK -

En härlig och enkel fin stickad tröja som du kan ha till allt kjol, shorts och jeans. Jag är sugen på att beställa hem en vit och den skulle jag bära till någon kjol eller svarta jeans för att liva upp det lite.

- LÄNK - LÄNK - LÄNK -

Klänningarna som ni såg där uppe finns också i en jättefin kortare modell, mer som ett linne. Tycker faktiskt om denna modellen också och funderar på att klicka hem ett linne också, perfekt till utlandsresan med ett par matchande shorts.


Tycker ni om sådana här inlägg så får ni gärna klicka på hjärtat under så jag vet om jag ska göra fler, kramis och happy shopping!

Inlägget innehåller ad-links!

Gillar

Kommentarer

Sarah,
De e najs när de e rea 😊
CheerSarah.devote.se