Netflix och självklart ska det krånglas

Om jag är trött? Det är bara förnamnet, mitt huvud exploderar vilken sekund som helst. Migränen ligger där och väntar på att den ska bryta ut, vädret påverkar min huvudvärk något enormt. Sen är jag så himla trött på tvättstugan här i lägenheten, det är alltid krångel när det gäller torkskåpet. Idag har det tagit mig hela dagen för att torka kläderna som ska torkas, så irriterande. Brukar ibland ta med mig tvätten hem till mamma för där kan det hänga längre utan massa krångel. Blir så trött på när ingenting funkar och bara ska krånglas. Köpte det jag skulle innan i Jönköping och handlade med mig mat hem från Ica Maxi, tycker att det är kul att handla i andra mataffären än dom vi har hemma. Finns ett helt annat utbud, så mat för kommande vecka är inhandlad och det är så skönt.

Resten av kvällen ska spenderas i soffan framför Dicte och vakta torkskåpet nere i tvättstugan för att bli klar någon gång. MASSOR MED KRAMAR TILL ER.

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så fin du är!nouw.com/hannaemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En dag i Göteborg

Hej på er! Sitter i bilen påväg hem från Göteborg med mamma. Vi har shoppat och gått på stan, jättemysigt! Är jättenöjd med min shopping. Göteborg är en av mina favoritställen när det gäller min stil på kläder och skor.
Direkt när jag kommer hem ska jag ut till pappa för att äta tillsammans med hela familjen samlad för en gångs skull, längesen. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer