Min lilla hemlighet + mammas födelsedag

Äntligen ligger jag i sängen, som jag har längtat efter detta idag.
Efter en natt hemma hos honom med väldigt lite sömn så var detta välbehövligt, jag skojar inte om jag säger att jag bara sovit ungefär fyra/fem timmar inatt. Det gick inte somna när jag väl hade vaknat så väckte honom och låg och småpratade i timmar, mysigt men sömnen hade varit bättre :-)

Är nästan precis hemkommen efter födelsedagsmiddag hemma hos mamma för det är hennes födelsedag idag, vi åt en supergod kycklingpasta och sen till efterrätt saffranspannacotta <3 onsdagslyx!

Sen avslutar vi dagens inlägg med min lilla hemlighet, det är så att jag kommer börja läsa till undersköterska. Jag skickade in min ansökan igår och förhoppningsvis börjar detta redan inom någon månad eller två. Ska bli kul att testa på att läsa igen och ge det en chans. Har tänkt på detta rätt länge och bestämt mig för att skaffa utbildningen iallafall för jag trivdes så bra när jag jobbade med funktionshindrade på ett serviceboende, men det är mer krav på utbildning så därför gör jag detta! Utbildningen är på distans och jag ska fortfarande jobba på mitt nuvarande jobb!

Nu ska jag kolla på Hamilton på Cmore sedan sova, godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Godmorgon lördag

Godmorgon på er! Igår var mamma och jag en sväng i Jönköping och jag fick med mig mycket fint hem. På kvällen hade jag två spraytan kunder så kom hem runt tio. Vaknade för en stund sedan och ska strax iväg för att spraya ytterligare två tjejer till.

Gillar

Kommentarer