Min helg

Nu har redan denna helg lidit mot sitt slut och en ny jobbvecka framför mig men jag är riktigt glad för det. I fredags och igår spenderade jag dagen med mamma och Micke. I fredags åkte vi in till Jönköping och åt lunch och igår var vi på kalas och sen bjöd jag dem på bio i Jönköping, vi var på Bridget Jones Baby och den var verkligen jättebra. Senast jag var på bio var på Magic Mike XXL och har redan tittat ut vilka jag vill se i höst & vinter.

Inatt runt tre mötte jag upp min kärlek hemma hos han och somnade bums, vi vaknade jättetidigt imorse så låg och pratade hela morgonen. Runt tolv åkte jag hem och fixade lite sen åkte jag, mamma och micke till fotserum för bilarna skulle fixas. Nu är jag hemma och har fixat lite på mitt rum och resten av kvällen blir lugn för min del.

​Morgonmys / Bloppis fotografering / mys i soffan med stellis.

Gillar

Kommentarer

fanniekarlsson
fanniekarlsson,
Hoppas du fått en bra helg & jag önskar dig en fin vecka 😊 Jag söker testpersoner som skulle vilja prova ett produktkit med olika skönhetsprodukter som är utan kemikalier och de är inte testade på djur. Om du tycker att det låter intressant så berättar jag gärna mer! 😊 kram
nouw.com/fanniekarlsson
vendelajosefsson
vendelajosefsson,
Självklart är jag intresserad! 😊 mejla mig på vendelajosefsson10@hotmail.com 😊
nouw.com/vendelajosefsson