long time, no see

Nu var det ett tag sedan som vi hördes sist,

Vad har hänt? Jo jag har blivit antagen till utbildningen som jag sökte. Så den sätter igång på måndag, kommer gå ner i tjänst på jobbet och vara ledig varje fredag och läsa på distans. Dagarna är sig lika, jag jobbar som vanligt på dagarna. Veckan som varit har varit tuff enligt mig, barngrupp som tar mer energi än att ge energi. Så efter jobbet har jag inte gjort någonting, har spenderat kvällarna hemma hos honom sovandes i soffan framför tvn för jag har varit så trött.

Igår blev jag ett år äldre alltså 23, jobbade till ca 12 sen åkte jag hem. Trodde för stunden att jag hade blivit magsjuk för mådde så sjukt illa, blev överraskad av honom med världens finaste bukett blommor. Mamma var förbi efter jobbet och av henne fick jag också blommor i en kruka och sen en natt på grand hotell nästa helg i Stockholm. Sen på kvällen åkte jag hem till han där han hade ordnat med ballonger och konfetti (gulligt, för grät på morgonen så han ville överraska mig)!!! Fick en ljusstake från Orrefors som jag har velat ha. <3

I skrivande stund gör han tacos och jag sitter här, en myskväll med tacos och film står på schemat. Hoppas ni får en härlig lördag kväll!

Gillar

Kommentarer