Lille löörda i en trött variant

Hallihallå i mörkret,
hur mycket jag än försöker att hålla mig vaken så lyckas jag inte, tröttare än tröttast. Men inatt var det brist på sömn, så skyller på det.
Igår hade jag en lång arbetsdag på jobbet, jobbade 8-16.30 och efter jobbet åkte jag direkt till Jönköping med mamma. Hon skulle piffa till sina naglar och jag gick en runda på stan. Fick med mig denna stickade tröja hem och lampor till min adventsljusstake, nöjd! Direkt när jag kom hem svirade jag om till mjukiskläder och åkte hem till honom, vi kollade på gåsmamman och klockan bara rann iväg så somnade väldigt sent.

Idag har jag inte fått mycket gjort, jobbade till halv två och sen dess har jag legat här i soffan och sovit. Ska städa här hemma, åka och fixa ett litet ärende och sen blir det väl sängen. Börjar tidigt imorgon och behöver verkligen en hel natts sömn, kram!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En dag i Göteborg

Hej på er! Sitter i bilen påväg hem från Göteborg med mamma. Vi har shoppat och gått på stan, jättemysigt! Är jättenöjd med min shopping. Göteborg är en av mina favoritställen när det gäller min stil på kläder och skor.
Direkt när jag kommer hem ska jag ut till pappa för att äta tillsammans med hela familjen samlad för en gångs skull, längesen. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer