Kan man vara vän med sitt ex? Kroppshets och avslöjar framtida dotterns namn.

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Jättesvår fråga, jag har en hel del flicknamn som jag skulle vilja att min dotter skulle heta. Men skulle jag få en dotter nu skulle hon nog heta Chloé.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Båda är ju lika tråkigt, men skulle nog välja kärlek utan sex isåfall.

3. Har du bra självförtroende? Nja, både jag och nej. Beror helt och hållet på situation. Kommer det till utseende så har väl nästan varje person något man skulle vilja såg annorlunda ut och små saker man skulle vilja förändra.

4. Nämn tre saker på din att-göra lista? Kommande vecka har jag inte någon speciell '' att göra lista'' balkongen är ju ett projekt i sig. Men eftersom vädret är som det är så får det vänta tills vidare. Jag måste också bege mig ner på stan och lämna tillbaka ett par byxor, ett jobbigt moment om ni frågar mig. Sen kommer jag faktiskt inte på något mer..

5. Beskriv ditt drömutseende? Alltså så svårt, men hade inte tackat nej till en lite brunare hudton och tjockare hår.

6. Har du kvar märkesplagg från att du var liten? Har kvar några enstaka plagg som jag inte direkt kan göra mig av med, b.la. en odd molly kofta. Min första som jag köpte tillsammans med min mammas sambo som tyvärr har gått bort. Den har jag extra svårt att göra mig av med. Så mycket minnen och känslor.

7. Är du nöjd med din profilbild på facebook? Nöjd och nöjd men den är helt okej ;)

8. Vad väljer du godis eller chips? Godis, jag är ingen godismänniska men suget man kan få efter nån enstaka bit är mer än vad man kan få efter chips ;)

9. Hur uppvaktar man dig? Alltså den frågan är svår, jag hatar överraskningar. Det har jag gjort sen jag var liten, så jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Men en filmkväll eller en runda i bilen till något fint ställe.

10. Har du rykten efter dig? Inget som jag kan komma på direkt, men det finns säkert något.

11. Din absolut sämsta egenskap? Jag hatar när man bestämt något och sen blir det ändrat, sen är jag så dålig på att säga nej. Det är någonting som jag måste bli bättre på. 

12. Din bästa egensskap? Jag får ofta höra att jag är så lätt att prata med, lätt att lära känna. Så det är väl en bra egenskap.

13. Kan man vara vän med sitt ex? Ja det tycker jag att man kan, beroende på hur situationen var när det väl blev ett break up.

14. Har du kysst en kompis? Japp

15. Hade du kunnat ha distansförhållande? Alltså, jag kan varken säga ja eller nej på den frågan. Beror helt och hållet på hur långt avståndet är. Men jag tror att det är väldigt lätt att man tappar känslor, gnistan när man inte träffas så ofta.

16. Hur lång är du och hur mycket väger du? Jag är 168 cm och väger 66-68 kg pendlar väldigt upp och ner med min problem mage. Jag har alltid brytt mig om min vikt och skulle definitivt inte väga över 60 kg och helst inte över 55kg. Men det var mer vikthets när jag var mindre nu lägger jag inte så stor blick i det hela. Man kan inte ha samma kropp, väga likadant som när jag var 17 år. Alla har vi någon bristning här och där och några celluliter på kroppen. Kommer ihåg att jag skämdes när jag fick min första bristning, trodde hela livet var förstört. Men idag lägger jag inte den energin på det, det är så kroppen fungerar. Så var nöjd med din kropp - den är det finaste du har.  

17. En vacker person? Kenza, hon är så vacker tillsammans med sin gravidmage.

18. Ett boktips? Har tyvärr inget tips, för lång tid sedan jag läste en bok. Men chanel är ju alltid ett svar, om man vill ha fashion böcker ;)
19.Bäst just nu? Att vi går mot sommaren och den bästa tiden i livet <3

20. När vill du ha barn? Jag vill vara en ung mamma, så någon gång runt 25 och absolut innan 30.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh vilken himla rolig lista vännen! Älskar verkligen din inställning till kroppen, att man ska vara nöjd med den precis som den är och att det faktiskt är det finaste man har <3 Kenza är verkligen SÅ goals! Kram
nouw.com/emmaengstrom
vendelajosefsson
vendelajosefsson,
MEN TACK <3 kram!
nouw.com/vendelajosefsson
myeditemma
myeditemma,
fin du är!!!
nouw.com/myeditemma
vendelajosefsson
vendelajosefsson,
Men tack fina du!!
nouw.com/vendelajosefsson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så roligt att läsa och älskar din bikini. Kram
nouw.com/juliavnmelin
vendelajosefsson
vendelajosefsson,
Men vad glad jag blir, visst är den underbar. Finns på H&M i gult och rosa, kram!
nouw.com/vendelajosefsson