Fredagslistan och jag höll på att svimma

Vad gjorde du förra fredagen?
Fredag för en vecka sedan spenderade jag på jobbet till klockan sex, jag hade jouren så det var en lugn fredag för min del. Efter jobbet åkte jag hem till mamma och tittade på tv och umgicks med henne. En mysig fredag med andra ord.

Vad är det roligaste som har hänt hittills under veckan som varit?
Än så länge har denna veckan varit en vanlig vecka, det är inget som har varit sådär ”wooow va kul”. Veckan har gått otroligt fort på jobbet även om vi typ har haft fyra / fem barn per dag.

Veckans sämsta?
Veckans sämsta sak hände idag, min NAGEL PÅ TUMMEN GICK AV. Alltså fy farao trodde jag skulle svimma, det bara smällde och nageln flög iväg. Låter jättedramatiskt men alltså, min egna långa nagel fy.. så har verkligen jätteont och lär ha det ett bra tag innan den växer ut till normal längd igen.

Dagens fredagshumör?
Jag har varit trött men det är nu ikväll som jag är taggad på helg. Det har varit en hyfsad lång arbetsdag, men jag älskar fredagar!!!

Vad ska du göra ikväll?
Direkt efter jobbet åkte jag till syster i Forserum tillsammans med mamma så vi har ätit gott och umgåtts. Min andra syster är hemma från Stockholm så hon är också här. Mysfredag med andra ord. Så det blir myskväll här <3

Vad ska du göra imorgon?
Imorgon ska jag fixa lite hemma i lägenheten, rensa ut lite blommor och fixa lite. Köpte nya ljus i Jönköping i veckan som jag ska sätta i ljusstakarna och fixa med det. Älskar att vara hemma och fixa med allt möjligt, ska bära ner lite saker till förrådet. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Vilken drink ska man dricka ikväll?
Hmm.. Är ingen mästare på drinkar men jag skulle säga något med jordgubbar och lime - en favorit hos mig som alltid går hem. Som på bilden ovanför!!!<3

Veckans låtar?
Denna veckan har jag lyssnat mycket på small world med Sabina Ddumba.

  • Nära Kyrkogatan, Forserum

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
SÅ härligt inlägg, hoppas du haft en mysig fredagskväll vännen 🖤
nouw.com/emmaakarlegrund
vendelajosefsson
vendelajosefsson,
Men tack fina! 😊 Hoppas du har haft en supertrevlig helg! Ha en fin söndag!! 🖤
nouw.com/vendelajosefsson
casssandraberggren
casssandraberggren,
Härligt inlägg, hoppas du får en fin helg❤️
nouw.com/casssandraberggren
vendelajosefsson
vendelajosefsson,
Tack snälla! 😊 Detsamma! ❤️
nouw.com/vendelajosefsson