Första provet avklarat

Livsstil

Hej fina! Hoppas att ni har fått en bra start på er helg, numera är jag ledig på fredagar för att studera. Så idag vaknade jag upp hemma hos honom sen åkte jag hem och gjorde mitt första prov på utbildningen. Jag måste erkänna att jag var väldigt nervös men det gick bra, skönt när man kan sitta hemma och göra det i lugn och ro.

Under eftermiddagen har jag städat lite här hemma, fixat med lite beställningar och returnerat sådant som jag inte ville ha. Jag beställer ofta olika storlekar för tycker att stolekarna varierar från plagg till plagg, i ena tröjan kan jag ha XS medan i den andra är jag en L. Så nästan varje gång jag beställer får jag alltid returnera något plagg, en av mina favoritbutiker just nu online är faktiskt H&M. Inte när det gäller butik, men jag tycker att utbudet på nätet är väldigt bra! Behöll ett par supersnygga skor, en ny bikini och lite annat smått och gott!

Nu har jag precis målat naglarna med nagellacket som jag skrev om i förra inlägget, jag älskar det! Det blir en jättefin finish och naglarna känns ''återfuktade'' . Ska sätta igång och packa lite inför morgondagen och sen åka hem till honom för en tacofredag. KRAM!


Gillar

Kommentarer

emmaizabelle
emmaizabelle,
Trevlig helg!🥰
nouw.com/emmaizabelle
IP: 82.99.3.229