Film & serietips

Nu när vi har varit hemma tillsammans i x antal dagar så har det blivit filmtittande. Så tänkte att jag kunde dela med mig utav lite film och serietips från olika plattformer. Jag älskar att kolla på serier, kan ligga en hel dag och kolla på en serie om den fångar mitt intresse.

NETFLIX

Dessa tre filmer är så himla bra, ni hittar dom på netflix. Det är en dansk deckarthriller som fares fares är med i. Vill ni se en fjärde film av Avdelning Q så är det journal 64 och den kan ni hyra för 39kr på sfanytime.

SVT PLAY

Först ut, den tunna blå linjen - en ny serie som har släppt två avsnitt. Jag tycker än så länge att den är bra och kommer fortsätta att följa den.

Dokumentären om Kevin fallet, finns också svt play.

Jakten på en mördare, handlar om mordet på tioåriga Helén Nilsson i Hörby 1989.

VIAPLAY

Åreakuten - en serie som utspelar sig i Åre, lite drama och sjukhus. , Lyckoviken, finns två säsonger och den andra har precis satt igång- en serie blandat med kärlek, mord och poliser, Tunnelen - en film som ni bara måste se.

CMORE

En del av mitt hjärta - en riktigt feelgood film, De nya beckfilmerna och sist ut farmen.Poppa popcorn och sätt er i soffan, för nu har ni lite serier och filmer att bocka av. KRAM!
  • Tips

Gillar

Kommentarer