En helg med mina tjejer.

Hej på er!
Redan söndag! Veckorna går så himla snabbt. Denna helg har spenderats med mina tjejer.

Fredagen spenderade vi på Jönköpings gågator där det var fest, tivoli, matvagnar osv.. Vi träffade även på min fina när vi hade flyttat bilen, han var med sina vänner på Centrum/shots. Vi pratade en liten stund med honom innan vi gick vidare. Avslutade kvällen runt halv två, två och hämtade upp min fina och hans bror så rullade vi bilen hemåt mot Nässjö och somnade gott i hans famn.

Igår vaknade jag upp bredvid min favoritkille, jag tog en dusch och fixade mig innan jag åkte ut till pappa en sväng där det var kalas för Hanna och Erik. Spenderade några timmar hemma hos pappa innan jag åkte hem och fixade mig och bytte om till mjukis för en myskväll med tjejerna. Vi möttes på Ica maxi och där köpte vi mums för kvällen och åkte ut till Åsa sjön, där metade vi och det nappade några gånger, så roligt även om inte fiskarna ville med upp.

Gillar

Kommentarer

Clauclau
Clauclau,
Fin blogg du har, kolla gärna in min också 😊 Veckans blogg är igång ifall du vill delta, det hittar du lite längre ner i bloggen. Läs gärna min åsikt om vissa killar och tjejer 😊 Ha en fin dag!
nouw.com/clauclau
vendelajosefsson
vendelajosefsson,
Tack så mycket, ska in och titta på din blogg 😊
nouw.com/vendelajosefsson