Dålig hy - bra produkter ♥

Min hy har varit lite dålig på sistone och boven i dramat är min MAC foundation som jag köpte i London. Jag har fått lite pormaskar och det är inte så kul, därför har jag letat och läst om olika rengöringsprodukter. Den jag har fastnat mest för är denna serie som ni ser nedanför, Formula 10.0.6. Formula 10.0.6 är en hudvårdsserie med naturliga ingredienser som är särskilt utvecklad för ung hud. Varje produkt är framtagen för att skapa balans och ge huden en klar och hälsosam glöd. Jag har valt ut två produkter som jag tänkte beställa idag och testa.

Första produkten är deras Pores be pure mud mask, en mask som hjälper till att eliminera orenheter och öppnar upp tilltäppta porer. Innehåller kaolinlera som verkar avgiftande på huden, drar ut orenheter och absorberar överskottsfett. Innehåller även jordgubb, en mild fruktsyra som exfolierar, rengör och hjälper till att läka utslag.

Andra produkten är deras Wipes your face off wipes. Rengör enkelt och bekvämt din hud vart du än befinner dig med dessa mjuka rengöringsservetter som är berikade med grape och äpple, vilket avlägsnar smuts, make-up och orenheter effektivt!

Untitled #250


Vill du läsa om de olika produkterna så kan du göra det här, priserna är mellan 39:- och 99kr.

Gillar

Kommentarer