Bästis mys och julmarknad

Nu kommer en sån där ursäkt igen, men jag har inte sovit hemma på hela veckan. Så har inte blivit att jag suttit med datorn på kvällarna som jag brukar annars, veckan har bestått av jobb och kvällarna har spenderats hemma hos honom. Veckans humör har varit ett riktigt upp och nervänt humör, jag har varit så trött och vädret har varit riktigt grått och tråkigt. Igår slutade jag hyfsat tidigt och efter jobbet åkte jag in till Jönköping, först shoppade jag lite inredning sen mötte jag upp bästis för lite tid med henne. Vi gick lite på asecs och ikea sen avslutade vi kvällen hemma hos henne och hennes kille framför idol, mat och godis. Mysigt! Kom hem rätt sent och somnade väldigt snabbt.

Idag startade jag min morgon med julmusik och lite pyssel här hemma, sen åkte jag in till Eksjö för Julmarknad med Hanna. Mysigt! Kvällen har varit lugn, jag har varit en sväng hos pappa och Susanne för skjutsade lillebror till hans vänner. Nu ska jag fortsätta kvällen i soffan framför netflix, kram!

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Åh så mysigt!
nouw.com/matildakz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Milani -20%

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE

Jag måste bara tipsa om denna pågående kampanjen som eleven har tills imorgon, 20% rabatt på Milani cosmetics. I veckan beställde jag deras foundation och jag gillar den starkt, jag köpte färgen light tan. Jag använder Dior's foundation men ska ha denna mer till jobbet. Passa på! Här hittar ni länk.

Gillar

Kommentarer

Grillkväll med la familia

Först en tripp till Jönköping för nagelfix, och shopping med familjen. Nu avslutade vi dagen med grillbuffé 😍

Gillar

Kommentarer